PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

TUTAJ macie napisane w tym pierwszym akapicie, ostatnie zdanie :(
a liczyłam jednak że zginie ktoś inny...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lexie_Grey

ocenił(a) serial na 10
despise95

Pomimo tych wszytkich spekulacji, szczerze mówiąc nie sądziłem, że tak się stanie...

tom_evans

Nieeee;(

despise95

To by bylo tyle jesli chodzi o mnie i GA. Nie ma to jak ogladac serial przez 2 lata tylko po to by zobaczyc jak Mark i Lexie do siebie wracaja, po to by dowiedziec sie, ze moja ulubiona postac nie zyje...W ogole swietny rok jesli chodzi o seriale, w przyszlym rezygnuje juz z 4, ktore kiedys bardzo lubilam i czekam na kolejne finalowe odc, aby zobaczyc czy jeszcze jakis dorzucic do listy...

ocenił(a) serial na 9
despise95

czemu oni uśmiercili Lexie???!!!! Ona miała być z Markiem . Teraz już wszystkie seriale zniechęcaja ludzi do ogladania ich!!!

ocenił(a) serial na 10
p_o_n_

zgadzam się, Shonda Rhimes przecież gwarantowała im (Mark&Lexie) szczęsliwe zakończenie:(

ocenił(a) serial na 9
fioleczek3

To jeszcze pewnie umrze Mark i będzie bardzo szczęśliwie, bo będą razem, masakra jakaś. Nadal nie wierzę, że zamknęli ten wątek, to zupełnie jak z Izzie i Denny'm, człowiek już myślał, że wreszcie się uda, a tu wielka dupa.

p_o_n_

Aktorka sama chciała odejść, żadna Shonda nie jest tu winna.

ocenił(a) serial na 9
benzacne

Gdzie można znaleźć informacje o tym, że Chyler Leigh odeszła z serialu?

nevergonnabe

http://www.twitlonger.com/show/hf6723
"We know we are definitely saying goodbye to two of my favorite people: Chyler Leigh (Lexie) and Kim Raver (Teddy).", czyli:
(o pisaniu finałowego odcinka) "Wiedzieliśmy, że na pewno musimy pożegnać 2 z moich ulubionych osób: Chyler Leigh i Kim Raver."

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Dlatego co innego mogło spotkać Lexie? Przecież nie wyjechałaby. Nie było praktycznie żadnej innej alternatywy.

No właśnie. Przecież Shonda nie zabiła jej bo tak jej się podobało, więc nie ma co tu jej obwiniać.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

szkoda, jeszcze się łudziłam...

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Teddy też odchodzi???!!!! NIE!! moje dwie ulubione postacie opuszczają ten genialny serial???????!!

ocenił(a) serial na 10
kala996

Tez lubiłam Teddy.......juz nie bedzie mojej Fantastycznej Czwórki w składzie: Baily,Teddy,Callie i Arizona :(.

ocenił(a) serial na 10
despise95

byłam przekonana że zginie Arizona, ale nie Lexi! to była jedna z nielicznych postaci, które wnosiły do tego serialu pełno humoru i fajnych zdarzeń!

kala996

och lexy lexy BUUU!!!!!! nie wierze że rhimes zostawiła nas na koniec sezonu z taką niepwenością kto przeżyje a kto nie!!!

kala996

Lassie Wróć!... Ekchem, znaczy: Lexie Wróć!!

Bardzo szkoda starej, dobrej Lexie, ale co zrobić. Trzeba się pogodzić z jej odejściem. Może znowu obejrzę w całości wszystkie sezony od 4 do 8? Pierwsze trzy były dla mnie zbyt mydlane.

Ale niestety wcale nie jest powiedziane, że to koniec zgonów w tej katastrofie. Arizona może zejść na początku następnego sezonu!

ocenił(a) serial na 10
Pendrak Wendrowniczek

zgadzam się.ale moze umrzec takze Mark.to był by wtedy szczeliwe zakonczenie dla zwiazku Lexi i Marka, ktore obiecywała Shonda.Ale Arizona tez moze umrzec jest nudna.

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Arizona wcale nie jest nudna.
Moim skromnym zdaniem wiele wnosi do serialu.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Niech uśmiercą wszystkich i po kłopocie xd. A tak serio to szkoda. Mam nadzieje ze Arizone i Marka zostawią mi w spokoju ;>

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

dla mnie tez Arizona jest nudna, nie wnosi nic nowego, ciekawego, ale i tak lubie jej ostac za jej hmm pozytywn aenergie - lubie jej usmiech i mocno niebieskie oczy :)

ocenił(a) serial na 8
fnh81

Raczej nikogo nie uśmiercą. Po śmierci lexie w Ameryce zawrzało piszą petycje dzwonią do stacji abc itp aż tak nie zaryzykuja bo oglądalność by im chyba spadła do zera. Szkoda tylko ze chyler Leigh odeszła z serialu ale będzie brała udział w innych projektach aktorskich jednak chyba poszło o pieniądze bo po co miała by tak nagle odejść chyba ze serial jej się znudził... Zreszta przypomnijmy sobie początkowe wypowiedzi shondy zanim napisano scenariusz finałowego odcinka ze nie wie kto będzie w kolejnym sezonie bo negocjuje z aktorami warunki umowy którzy zażądali podwyżek...szkoda tym bardziej ze w sezonie 9 odejście lexie ma nam zastąpić April która to ma stać się lexie 2. Czemu nikt nie pozbył się właśnie April...

Krzysia12

Z innego tematu, w którym PendrakWendrowniczek napisał tak:

"A ja mam nadzieję, że wykończą April! A mogliby zrobić to tak:
- Ratują wszystkich z samolotu. Meredith i Cristina przychodzą do mieszkania na drinka i sen. Słyszą coś na piętrze. Wchodzą do góry... A tam w łazience Jackson cały zakrwawiony trzyma ciało April, bo podcięła sobie żyły w wannie!"

Ech Lexie... rip [*].

ocenił(a) serial na 10
The_Venomisher

o było by genialnie, albo wystarczy mi tych usmiercen i niech ona wyjedzie w pip ;)
nikt nie zastapi Lexie :(

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Obyś miał racie :) Dzięki za informacje. Słyszałam, że ludzie robią jaja na forach i są oburzeni śmiercią małej Grey, ale przynajmniej plus minus wiadomo czemu odeszła. A co do Aprill to albo jej postać się zmieni, albo na prawdę moze ginąć :P